Glas- en gotenfonds

WoCom heeft een gecombineerd glas- en gotenfonds. Nieuwe huurders worden automatisch lid van dit fonds. Voor € 1,91 per maand is uw glas verzekerd en worden uw goten gereinigd.

Glasschade

Het glas- en gotenfonds dekt breukschade aan al het glas dat standaard tot de woning behoort. Ook een thermisch lek in isolatieglas valt onder de dekking. Als u deelneemt aan het glas- en gotenfonds bent u ervan verzekerd dat eventuele glasschade zo snel mogelijk hersteld wordt. De service geldt niet voor reeds aanwezig zijnde beschadigingen. Voor alle volgende glasschades kunt u een beroep doen op het glas- en gotenfonds. Moedwillig veroorzaakte glasschades vallen natuurlijk niet onder dit fonds. Bij herhaaldelijke glasbreuk kunt u uit het glas- en gotenfonds verwijderd worden en dient u de schade zelf te betalen. Als u niet deelneemt aan het glas- en gotenfonds zijn de kosten van reparaties aan de ruiten voor uw rekening.

Goten

Het fonds dekt het reinigen van alle goten van de woningen met de bijbehorende bergingen. Goten die geen eigendom zijn van woCom vallen niet onder de dekking (denk aan door huurders zelf aangebrachte goten). Hoe vaak de goten gereinigd worden, is afhankelijk van het groen in de omgeving. Reinigingsbedrijf Van der Zanden of Variant reinigt preventief de dakgoten. U krijgt van tevoren bericht wanneer uw goten gereinigd worden. Bij het reinigen worden bladeren, mossen, gruis en modder verwijderd. Is uw goot verstopt, geef dit dan aan ons door.

Planning
Afhankelijk van de weersomstandigheden is de planning voor het reinigen van de goten:
December – januari: Laarbeek (Uitgevoerd door v/d Zanden)
Januari – februari: Helmond (Uitgevoerd door v/d Zanden)
April tot juli: Someren en Asten (Uitgevoerd door Variant)
September tot december: Cranendonck en Heeze-Leende. (Uitgevoerd door Variant)

Aanmelden?

Bent u al huurder maar nog geen lid van het glas- en gotenfonds, meldt u dan aan met dit formulier.

Meer weten?

Uitgebreide informatie vindt u in het Reglement glas- en gotenfonds woCom.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice via (0493) 49 76 66 of info@wocom.nl.

Download(s)

Deelnameformulier glas- en gotenfonds

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×