Vereniging van Eigenaren

Als u een appartement huurt, kan het zijn dat dit deel uitmaakt van een zogenaamd “gemengd complex”, een complex met zowel huur- als koopappartementen. Deze complexen vormen van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (VvE). WoCom is eigenaar van de huurappartementen en samen met de eigenaren van de koopappartementen verantwoordelijk voor het gebouw en de woonomgeving. Samen hebben we zeggenschap over een aantal zaken. Daarvoor is een vereniging van eigenaren (VvE) opgericht. Een VvE is een officiële vereniging die zaken als onderhoud, verzekering en schoonmaak regelt. Het bestuur wordt gevormd door een afvaardiging van eigenaren, waaronder woCom. Het beheer en de administratie is uitbesteed aan VB&T.

Beheercommissie

Wij gaan uit van een gelijkwaardige relatie tussen de kopers en huurders in het complex. Samen zijn zij de belanghebbende gebruikers van het gebouw. Om het beheer van het gebouw af te stemmen tussen kopers en huurders en professionals (WoCom en Vb&T) hebben we een beheercommissie ingesteld. Deze commissie heeft een adviserende relatie naar de VvE.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×