Melden van schade

Glasschade

Heeft u glasschade? Meld dit dan rechtstreeks bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken op telefoonnummer (0492) 53 64 32. Sinds 1 augustus 2016 geldt dat ook voor onze huurders in de gemeente Laarbeek. Bent u lid van het glas- en gotenfonds, dan bent u ervan verzekerd dat eventuele glasschade zo snel mogelijk –kosteloos- hersteld wordt. Als u niet deelneemt aan het glas- en gotenfonds zijn de kosten van reparaties aan de ruiten voor uw rekening.

Inbraak of vernieling

U meldt de schade bij ons, maar u moet ook altijd aangifte doen bij de politie. Geef hierbij aan dat het om een huurwoning van woCom gaat. Na de aangifte stuurt u ons een kopie van het proces-verbaal of u geeft het af in ons kantoor. Wij herstellen daarna de schade. Bij schade aan uw eigendommen moet u ook uw inboedelverzekeraar waarschuwen.

Brandschade

Bij brand waarschuwt u eerst de brandweer. Daarna licht u ons zo snel mogelijk in. Bij schade aan uw eigendommen moet u ook uw inboedelverzekeraar op de hoogte brengen. Samen met de verzekeringsmaatschappij nemen wij zo snel mogelijk de schade op. Let er wel op dat de brandschade niet mag worden opgeruimd zonder toestemming van de politie, brandweer, verzekeraar, expert, salvage-coördinator of woCom. Als u dat toch doet, kan de totale omvang van de schade niet worden vastgesteld. Dat brengt het risico met zich mee dat de verzekeringsmaatschappij niet of maar een deel van de schade uitkeert.

Stormschade

Kijk in dit overzicht wie u kunt bellen. Een reparatie aan uw woning kunt u bij ons via het reparatieformulier of via Mijn woCom melden. Bij schade aan uw eigendommen moet u ook uw inboedelverzekeraar op de hoogte brengen.

Schade als gevolg van werkzaamheden door aannemer

Werkzaamheden in uw woning laten wij altijd door een erkend bedrijf uitvoeren. Daarbij wordt zo zorgvuldig mogelijk gewerkt. Toch kan het gebeuren dat er schade ontstaat aan uw eigendom. Deze schade meldt u binnen 24 uur schriftelijk of per e-mail aan ons, aan de aannemer en aan uw inboedelverzekeraar.

Schade aan de woning door derden

Schade aan de woning die werd veroorzaakt door anderen dan woCom of een bedrijf dat in opdracht van ons werkt, meldt u zo snel mogelijk aan ons. Bij schade aan uw eigendommen stelt u de veroorzaker aansprakelijk en doet u aangifte bij de politie.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×