Huurprijs

Voor het gebruik van uw woning betaalt u elke maand huur. In de huurovereenkomst staat welke huurprijs u moet betalen. Ieder jaar passen wij op 1 juli de huur van uw woning aan. Dit doen wij om onze dienstverlening aan u goed uit te kunnen blijven voeren. Het bedrag dat u maandelijks betaalt, bestaat uit de huur en (als u lid bent van het glas- en gotenfonds) € 1,91 voor de glasverzekering en het schoonmaken van de dakgoten.

Servicekosten

Huurders van appartementen betalen naast de huur maandelijks een voorschot op de zogenaamde servicekosten. Daarmee deelt u met de andere huurders in de kosten die wij maken voor het leveren van aanvullende diensten. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van algemene ruimten, tuinonderhoud, huisvuilafvoer, water- en elektraverbruik van de algemene ruimten. Jaarlijks worden de voorschotten verrekend met de werkelijke kosten U ontvangt hiervan een afrekening. Als de kosten zijn gestegen of gedaald, worden de servicekosten aangepast. U krijgt hierover tijdig bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×