Onderhoud

Onze zorg voor uw huurwoning houdt niet op na het ondertekenen van de huurovereenkomst. We doen er alles aan om uw woning in een optimale conditie te houden. Goed onderhoud en vakkundige reparaties nemen daarbij een belangrijke plaats in. Denk hierbij aan het schilderwerk aan buitendeuren en kozijnen, onderhoud van daken, balkons en balustrades. Ook het vernieuwen van keukens, badkamers en elektrische installaties bij renovatie, het onderhoud van cv-ketels, groepenkasten en liften nemen wij voor onze rekening.

Onderhoudsprogramma

Elk jaar zijn er weer veel werkzaamheden ingepland.  Als wij bij uw woning werkzaamheden willen uitvoeren, informeren wij u op tijd. U ontvangt altijd een brief van ons of van de aannemer hoe en wanneer het werk uitgevoerd wordt.

Reparatieverzoek

Gaat er iets aan uw woning kapot? Dan kunt u een reparatieverzoek indienen. Heel veel zaken laten wij snel en vakkundig repareren. Voor een aantal zaken bent u zelf verantwoordelijk of verwachten we uw bijdrage. In onze Reparatiewijzer ziet u wie verantwoordelijk is voor welk onderhoud.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×