Ik zoek een woning

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed kan wonen. Daarom bouwen, beheren en verhuren wij goede, betaalbare woningen in leefbare wijken in de gemeenten Asten, Cranendonck, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek en Someren.

Vrijkomende woningen staan op wooniezie.nl

Wij adverteren onze vrijkomende woningen niet op onze eigen website, maar op www.wooniezie.nl. Een website die we delen met woningcorporaties in de regio Eindhoven-Helmond. Zo heeft u op één website het complete aanbod van beschikbare huurwoningen, koopwoningen, garages, bedrijfsruimtes en nieuwbouwprojecten in de regio én heeft u meer keuze.

Schrijf u in als u een woning wilt huren

Bent u op zoek naar een huurwoning? Schrijf u dan in op wooniezie.nl. Met uw inschrijving kunt u reageren op de woningen op de website. Volg dit stappenplan om uw inschrijving compleet te maken.

Interesse? Reageer op wooniezie.nl

Op www.wooniezie.nl worden de vrijkomende woningen op verschillende manieren aangeboden. Zo maakt u met een korte inschrijftijd ook kans op een woning. Hoe dat precies werkt, leest u ook op wooniezie.nl. Wanneer u voor een woning in aanmerking komt en een aanbieding krijgt, moeten er diverse documenten voor woCom beschikbaar zijn. Anders wordt het aanbod ingetrokken. Wij hebben hier voor u op een rij gezet welke documenten u (en uw eventuele partner) aan uw inschrijving in Wooniezie moet toevoegen. Reageert u op een woning van woCom en wordt de woning u aangeboden? Dan stemmen wij vervolgens alles met u af.

Koopwoningen

Naast huurwoningen bieden wij ook woningen te koop aan en realiseren we nieuwbouw.

Heeft u nog vagen? Neem gerust contact met ons op

Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over de website www.wooniezie.nl.
Hier leest u uitgebreid alle informatie over het vinden van een woning.

Download(s)
Informatiekaart woningzoekenden 
Stappenplan Wooniezie
Informatiekaart Interesse in deze woning

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×