Verhuiscoach

Stel, u bent 65-plusser en huurt bij woCom een huis. Maar u wilt graag naar een kleinere, levensloopbestendige woning. Dan komt daar best wat bij kijken: aanmelden op Wooniezie, gegevens overzetten, voorrang aanvragen, allerlei digitale acties uitzetten. Een beetje hulp is dan meer dan welkom. Schakel dan gerust de verhuiscoaches van woCom in. Getrainde vrijwilligers die bewoners helpen bij alle uitdagingen rondom verhuizen. Zij helpen u graag (gratis) met uw aanmelding voor de doorstroomregeling, het reageren op woningen en geven u tips als u daadwerkelijk gaat verhuizen.

De verhuiscoaches hebben allemaal een training gevolgd via woCom. Hierdoor kunnen ze via Wooniezie makkelijk en snel zaken regelen voor bewoners, maar weten ze ook precies wat de wet- en regelgeving is. Coach Karin: “Tijdens die training leerde ik ook hoe ik zaken meer gestructureerd kan uitleggen. Dat was voor mijzelf ook een persoonlijk doel. Heel tof dat dat gelukt is!” Karin kan niet wachten om medehuurders verder te helpen.

In contact komen of ook verhuiscoach worden?
De verhuiscoaches van woCom zijn actief in alle gemeenten. Wilt u hulp van Karin of haar collega-coaches? Neem dan contact op met woCom via (0493) 49 76 66. Ook als u zelf verhuiscoach wilt worden.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×