Missie en visie

Waar staan we voor?

Woningcorporaties staan al ruim 150 jaar voor hun kerntaak: het goed huisvesten van mensen met een kleinere beurs en mensen die daarbij wat extra ondersteuning nodig hebben. Dat gaat verder dan het individuele belang van de bewoner. Het raakt de buurten en de samenleving. Woningcorporaties hebben hierin een sleutelrol. WoCom zet die traditie met overtuiging voort, met een inzet die past bij de eigenheid van het werkgebied en de tijdsgeest.

Wat is ons doel?

Ons doel is om vandaag en morgen een thuis te bieden aan onze doelgroep door een dienstverlening met meerwaarde.

Wat laten wij zien in ons werk?

Wij zijn sterk betrokken en doen ons werk met persoonlijke inzet en aandacht. We werken samen en handelen vanuit verantwoordelijkheid.

Wat zijn onze uitgangspunten?

Succesvol zijn als dienstverlener met voelbare en zichtbare meerwaarde kan alleen als wij onze bewoners en collega’s ruimte geven voor het nemen van verantwoordelijkheid en eigenaarschap, als wij in gesprek zijn, echt samen werken en door te zorgen voor een duurzame toekomst van onze woningen, buurten en organisatie.

Wat zijn onze ambities?

Wij richten ons op de realisatie van 3 kerndoelen:
1. Dienstverlening met aandacht: GRIP op dienstverlening, inspraak en zeggenschap, betaalbare kwaliteit, kijken in de spiegel.
2. Buur(t)kracht: zichtbaar en aanspreekbaar, buurtinitiatieven, samen bouwen aan de buurt, vernieuwing in samenwerking.
3. Blik vooruit: duurzaam kiezen en doen, kansen voor mensen, kantelen van de organisatie.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×