Jaarverslag

In 2020 heeft Covid-19, het Coronavirus, een dominante rol gespeeld. In de wereld, in de zorg, de samenleving, in ons dagelijks leven en dus ook bij woCom. Met alle collega’s samen hebben we snel geschakeld. Zo hebben we veilig en goed werken kunnen combineren met onze dienstverlening aan onze huurders. Schakelen als het er echt op aankomt, daarin is woCom sterk.
Natuurlijk hebben we gebaald van de dingen die we niet konden doen. Maar er is ook veel energie gestoken in wat wel kon, al was het op een andere manier dan we vooraf bedacht hadden. We hebben zo gelukkig veel van onze voornemens, gericht op het verbeteren van ons werk en het ontwikkelen van onszelf, toch weten te realiseren. En konden gelukkig ook aandacht schenken aan onze huurders die het door Corona niet altijd even makkelijk hebben.

Het bestuursverslag schetst in vogelvlucht een beeld van alle inzet, de verhuringen, opleveringen en het onderhoud. De jaarrekening laat een financieel gezonde corporatie zien.

Download(s)
Onderstaande jaarverslagen bevatten de governance- en WNT-informatie:|
Jaarverslag 2020
Jaarverslag 2019
Jaarverslag 2018
Jaarverslag 2017
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2013
Jaarverslag 2012
Jaarverslag 2011
Formulier publicatieplicht volkshuisvesting 2020

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×