Jaarverslag

Het maatschappelijk belang van een goede sociale huisvesting en de meerwaarde die een woningcorporatie in de samenleving heeft, staat centraal in 2017. WoCom pakt met overtuiging en enthousiasme haar verantwoordelijkheid. Onze ambities hebben we in 2017 verwoord in het Strategisch Plan ‘Groeien in meerwaarde’. Maar nog veel belangrijker: we zijn het ook gaan doen!
Met plezier en trots kijken we met dit jaarverslag terug op onze inzet in 2017. Bijvoorbeeld op de extra inzet die we dit jaar hebben gedaan bij huurachterstanden en het manifest ‘gezamenlijk antwoord op kwetsbaarheid’. Daarmee is het gelukt om veel organisaties aan elkaar te verbinden en te motiveren om de samenwerking echt anders in te vullen om mensen in een kwetsbare positie echt en duurzaam te helpen. Nog een voorbeeld is onze huurdersparticipatie. Daar hecht woCom grote waarde aan.
Het bestuursverslag schetst in vogelvlucht een beeld van alle inzet, de verhuringen, opleveringen en het onderhoud. De jaarrekening laat een financieel gezonde corporatie zien.

Download(s)
Onderstaande jaarverslagen bevatten de governance- en WNT informatie.
Jaarverslag 2017
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2013
Jaarverslag 2012
Jaarverslag 2011

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×