Jaarverslag

WoCom is in ontwikkeling! In 2018 hebben we met alle woCommers, maar zeker ook met onze huurdersorganisaties en samenwerkingspartners weer mooie stappen gezet in onze missie: vandaag en morgen een thuis bieden door een dienstverlening met meerwaarde. We verleggen de koers van een op vastgoed georiënteerde organisatie naar een dienstverlenende organisatie. We willen geen andere diensten verlenen, maar wel op een andere manier. Aandacht is daarbij het sleutelwoord. Aandacht voor de huurder, woningzoekende, buurtbewoner en collega’s. Die aandacht wordt het beste gevoeld als we aansluiten bij de leefwereld: waar we elkaar ontmoeten en samenwerken. Hoe concreter en hoe dichterbij we in onze aanpak zijn, des te groter is de kans op gewenst resultaat. In 2018 zijn we daarin weer verder gegroeid.

Het bestuursverslag schetst in vogelvlucht een beeld van alle inzet, de verhuringen, opleveringen en het onderhoud. De jaarrekening laat een financieel gezonde corporatie zien.

Download(s)
Onderstaande jaarverslagen bevatten de governance- en WNT-informatie:
Jaarverslag 2018
Jaarverslag 2017
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015
Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2013
Jaarverslag 2012
Jaarverslag 2011

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×