Dank voor uw waardering

U als huurder wil zorgeloos huren. En woCom wil dat u zich thuis voelt door een dienstverlening met meerwaarde. Het is dan voor ons belangrijk om te weten wat u daarvan vindt. Afgelopen jaar is hierover weer de mening van heel veel huurders opgevraagd. En het blijkt dat de huurders van woCom tevreden zijn over de kwaliteit van dienstverlening en dat zij zich thuis voelen. Dank jullie wel voor dit mooie compliment en die waardering.

Onafhankelijk onderzoek
Dagelijks doen wij ons best om u als huurder zorgeloos te laten wonen. Maar er zijn altijd dingen die er gebeuren of gedaan moeten worden, waarbij woCom nodig is. Bijvoorbeeld met een vraag over het betalen van de huur, het laten uitvoeren van een reparatie of onderhoud aan uw woning. Of bij een verhuizing.
Om te weten of wij dit zorgeloos voor u kunnen laten verlopen. En om te weten of wij dit nog beter kunnen doen. Halen wij maandelijks de mening op bij heel veel verschillende huurders. Dat doen wij niet zelf. Maar dat laten wij doen door een onafhankelijk onderzoeksbureau KWH.

De beleving van huurders in kaart brengen
KWH zorgt ervoor dat uw mening gezien wordt door woCom. KWH verwerkt de onderzoeksresultaten met grote zorg. Alle onderzoeksresultaten worden getoetst door de landelijke Commissie Kwaliteitsverklaringen (CKV). Zij heeft op 18 maart beoordeeld dat de huurders van woCom tevreden zijn over de kwaliteit van dienstverlening. En daarmee het KWH-huurlabel als keurmerk wederom toegekend aan woCom.

Wilt u meer weten over het onderzoek of het keurmerk?
Kijk dan op de website van KWH of neem contact op met woCom.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×