Wateroverlast door extreme regenval

Door de heftige regenval is er op dit moment op veel plaatsen wateroverlast. WoCom krijgt daarover veel meldingen binnen. Daarom is het erg druk aan de telefoon. Ook onze aannemers zijn beperkt bereikbaar en alleen voor noodgevallen beschikbaar. Is er acuut (levensbedreigend) gevaar? Bel dan direct 112.

Heeft u wateroverlast in uw kelder of kruipruimte?
Het grondwater staat door de regen heel erg hoog. Heeft u wateroverlast in uw kelder? Dan dient u dat zelf eerst op te lossen. Tip: wellicht kunt u met emmers of een dompelpompje de kelder vrij van water krijgen. Let op, het grondwater moet eerst zakken, anders komt het probleem wellicht weer terug.

We adviseren u om uw kelder leeg te halen of de spullen op hoogte te plaatsen. Zorg er daarnaast voor dat elektrische apparaten, stekkerdozen en verlengsnoeren niet nat worden, om kortsluiting te voorkomen. Het leegpompen van de kelder heeft alleen zin, als de waterstand lager wordt.

Blijf goed op de hoogte. Volg het nieuws op radio en tv.

Heeft u geen warm water of doet de verwarming het niet?
Dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Bij een storing aan de cv, radiator, thermostaat of mechanische ventilatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze installateur Kemkens:
(088) 50 50 330.

Huurt u een nieuwbouwwoning?
Is die woning nog geen jaar oud en heeft u een storing aan de cv-installatie of mechanische ventilatie? Neemt u dan contact op met de installateur. De contactgegevens staan in uw informatiebrochure. Heeft u de brochure niet bij de hand? Bel ons dan: (0493) 49 76 66.

Heeft u een rioolverstopping?
Het melden van een rioolverstopping doet u rechtstreeks bij het ontstoppingsbedrijf. U kunt hiervoor een van onderstaande ontstoppingsbedrijven bellen. U kunt de telefoonnummers ook vinden op de meterkastkaart meterkastkaart.

 • Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Helmond
  Veeg- & Rioolbedrijf Adriaans BV + Helmond
  Telefoon: (0492) 66 17 47
 • Cranendonck, Heeze-Leende en Lieshout/Mariahout
  C.O.R. Coppelmans Ontstoppingen en Reinigingen BV
  Telefoon; (040) 283 60 43
 • Asten en Someren
  Aannemersbedrijf en rioolontstoppingsbedrijf Hoebergen
  Telefoon (0493) 494539

Let op, onze aannemers hebben aangepaste openingstijden.

Reparatieverzoek
Voor spoedeisende reparatieverzoeken kunt u 24 uur per dag bellen met (0493) 49 76 66. Bij minder dringende verzoeken kunt u een melding indienen via Mijn woCom, het contactformulier, of een mail sturen naar info@wocom.nl.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×