Nieuwbouw hoek Arbergstraat / 3e Haagstraat, Helmond

In Helmond West bouwt woCom op de hoek Arbergstraat / 3e Haagstraat 9 sociale huurappartementen.

Type woningen
Het gebouw krijgt 3 bouwlagen: begane grond, 1e en 2e verdieping. Er worden 3 type appartementen gebouwd. Alle appartementen krijgen 1 slaapkamer. Het appartement heeft een hal, toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en een technische ruimte. Op de begane grond heeft elke appartement een eigen berging en een gezamenlijke containerruimte. Het gebouw is voorzien van een lift.

Energiezuinig
De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd waarbij er geen gasaansluiting aanwezig is. De woningen worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De energierekening is daardoor fors lager dan bij een bestaande woning. De warmtepomp kan de woning in de zomer ook een paar graden koelen.

Planning
De bouw is in februari 2023 gestart. Naar verwachting worden de woningen eind 2023 opgeleverd. De verhuur start in maart 2023. De sociale huurwoningen worden verdeeld via het regionale woonruimteverdeelsysteem Wooniezie.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×