Woningen niet meer op vast tijdstip online

Vanaf dinsdag 30 januari 2018 komen de woningen op Wooniezie niet meer op een vast tijdstip, maar gedurende de hele dag online. U bent van Wooniezie gewend dat om 16.00 uur de woningen via loting en inschrijfduur online komen. Om 19.00 uur kwamen voorheen de 1e reageerder woningen online. Vanaf dinsdag 30 januari verandert dit.

Woningen gedurende de hele dag online
Alle woningen (behalve 1e reageerder) komen vanaf 30 januari gedurende de hele dag online. Bij de woningen die via loting en inschrijfduur worden aangeboden maakt het niet uit hoe snel u reageert, omdat de woningen worden verloot of aangeboden aan de persoon die het langst staat ingeschreven. Het is dus niet nodig om de hele dag op de website te kijken of er nieuwe woningen online zijn. Als u één keer per dag kijkt, dan ziet u alle woningen die online zijn gekomen en kun je rustig reageren zonder dat dit invloed heeft op uw kansen voor de woning.

Tipbericht voortaan om 18.00 uur
Nog handiger is het tipbericht. U blijft gewoon tipberichten ontvangen van onze woningen, zodat u niet zelf op de website hoeft te kijken. Een tipbericht is een emailbericht dat u ontvangt als er woningen online komen van uw wensen en die passend zijn bij uw inkomen, huishoudgrootte en leeftijd. U moet hiervoor wel een zoekprofiel hebben ingesteld in uw inschrijving.

Voorheen verstuurde Wooniezie de tipberichten rond 16.00 uur. Vanaf 30 januari verandert dit ook. U ontvangt de tipberichten dan rond 18.00 uur. In dit tipbericht staan dan alle woningen die de dag ervoor na 18.00 uur of dezelfde dag vóór 18.00 uur online zijn gekomen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×