woCom wijzigt inloopspreekuren

Wij willen dienstverlening dichter bij de huurder brengen. We komen, letterlijk, steeds vaker bij de huurder thuis. En blijven daardoor zichtbaar in dorp en wijk.

Bereikbaar en benaderbaar
WoCom vindt het belangrijk om bereikbaar en benaderbaar te zijn. Huurt u bij woCom en heeft u een vraag over uw woning? Is er iets stuk? Zoekt u een woning of heeft u moeite met het betalen van de huur? Dan kunt u de woningcorporatie op verschillende manieren bereiken.

Inloopspreekuren Helmond op woensdag
Huurders en woningzoekenden die het fijn vinden om zonder afspraak binnen te lopen, kunnen in Helmond terecht op het servicekantoor aan de Mierloseweg 71. Vanaf deze week niet meer op maandag, maar elke woensdagochtend van 9.00 – 10.30 uur.

Inloopspreekuren Laarbeek op woensdag
Huurders en woningzoekenden die het fijn vinden om zonder afspraak binnen te lopen, kunnen in Laarbeek terecht in het Dorpshuis aan de Grotenhof 2 in Lieshout. Vanaf deze week niet meer op donderdag, maar elke woensdag van 11.30 – 13.00 uur.

“Daarnaast blijven we de mogelijkheid bieden op andere tijdstippen een afspraak te maken,” vertelt een medewerker van woCom. “Afhankelijk van het soort gesprek vindt dit plaats op kantoor of bij de mensen thuis. Bovendien blijft woCom tijdens werktijden telefonisch bereikbaar op 0493-497666. Daar verandert niets in.”

Geen inloopspreekuren in de kerstvakantie
In de kerstvakantie (op Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag) vinden er geen spreekuren plaats in Helmond.

Huisbezoek
Kunt u niet (gemakkelijk) naar woCom komen, maar wilt u wel graag persoonlijk iets bespreken? Dan kunt u contact opnemen voor een huisbezoek. Ook daarin denkt de woningcorporatie graag met u mee!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×