WoCom kiest voor lokale aannemers

Woningcorporatie vernieuwt contracten voor dagelijks onderhoud

WoCom kiest bij het dagelijks onderhoud aan haar ruim 8.000 sociale huurwoningen voor lokale aannemers. Woensdag legden zij hiervoor gezamenlijk afspraken vast in een 3-jaren onderhoudscontract. WoCom kiest bewust voor een langdurige, prestatiegerichte samenwerking. Waarbij de aannemers op dezelfde manier werken. En waarbij de klanttevredenheid van de bewoner centraal staat bij het meten van hun prestaties. Daarbij zijn de partijen niet tevreden met een zesje als rapportcijfer, maar hebben ze hun ambitie op minimaal een 8 gelegd.

De meeste aannemers werken al jaren voor de woningcorporatie. “Met dit nieuwe, langdurige contract spreken we ons vertrouwen uit in hun werk,“ vertelt Ruud Ronckers, teamleider Vastgoed Kwaliteit. Goed onderhoud en snelle en vakkundige reparaties zijn belangrijk voor de huurders. “Onze zorg voor hun woning houdt niet op na het ondertekenen van de huurovereenkomst. We doen er alles aan om de woning in een goede conditie te houden. In de nieuwe overeenkomst leggen we bovendien extra nadruk op de communicatie met de bewoner. Want ook dat willen we samen elke dag een stapje beter doen.”

De vernieuwde samenwerking gaat gelijk van start. Hieronder ziet u welke aannemer in welke gemeente het dagelijks onderhoud verzorgt.

• Asten en Someren: Aannemersbedrijf Hoebergen
• Cranendonck en Heeze-Leende: Vlassak Aannemingsmaatschappij
• Helmond: Bouwbedrijf Van den Heuvel
• Laarbeek: Aannemingsbedrijf Mas Claassen

Op de foto: 
V.l.n.r.: Paul van Rixtel (woCom), Henny Haazen (Hoebergen), Josienne Claassen (Mas Claassen), Jack Vlassak (Vlassak), Frans van den Heuvel (Van den Heuvel) en Ruud Ronckers (woCom)

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×