WoCom en gemeente vragen Laarbeekse jongeren om advies

Praat mee over jouw woonbehoeften!

WoCom en gemeente Laarbeek zetten samen een adviesgroep op om de behoeften te peilen onder jongeren op het gebied van wonen en hun leefomgeving.

In deze adviesraad bespreken we onder andere woonbehoeften en zaken waar jongeren tegenaan lopen op de huidige woningmarkt. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: hoe kijk je aan tegen de woonsituatie in Laarbeek? hoe zie je de toekomst? Wat zijn je kansen als starter? Wat vind je van de koop- en huurmarkt? Hoe kunnen we jou als jongere het beste bereiken?

De jongerenadviesraad wordt samengesteld uit jongeren uit Laarbeek die ouder zijn dan 18 jaar. Afkomst, achtergrond en huidige woonsituatie zijn hierbij niet relevant. Ben jij geïnteresseerd en denk je graag mee? Meld je dan aan via gemeente@laarbeek.nl met als onderwerp: jongerenadviesraad. Aanmelden graag vóór 1 december.

Op de foto: Monika Slaets, portefeuillehouder inwonerparticipatie gemeente Laarbeek en Marika Berghuis, manager Wonen bij woCom

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×