WoCom buurt graag even bij

De nieuwste editie van onze huurderskrant Bij Buurten is online beschikbaar. Geschreven door huurders, voor huurders en voor iedereen waar we mee samenwerken.

Vrijwillige inzet
In deze Bij Buurten zetten we de inwoners die zich actief vrijwillig inzetten voor de buurten en wijken waar onze huurders wonen in het zonnetje. Peter Smulders uit Heeze is zo iemand. In het appartementengebouw waar hij al ruim 30 jaar woont, springt hij steeds weer bij om het gebouw schoon te houden, in de gaten te houden of het afval zich niet teveel opstapelt, een storing te verhelpen of een gaatje te boren bij een van zijn buren. “Iedereen wil wel zo’n buurman”, zegt Peters onderbuurvrouw Paula Roosen.

De allereerste bewoner
We gaan op bezoek bij Mia in Helmond. Mia woont al 47 jaar met haar man Paul in Houtsdonk in Helmond, en ze zijn al even lang buren met Carla van Schaik aan de ene en Thea van Schaik aan de andere kant. Allen kregen als eerste de sleutels van de toentertijd nieuw gebouwde woningen. En ze wonen er na al die jaren nog steeds met plezier.

Nieuwe buurtredacteur
Ook leest u dat de huren niet verhoogd worden dit jaar. Informeren we u over de woCom-wensput, ons ZAV-beleid en vele ander onderwerpen. Tenslotte stellen we u ook graag voor aan buurtredacteur Hannie Berkers uit Heeze. We heten Hannie van harte welkom bij onze huurdersredactie.

Bekijk Bij Buurten nummer 28 hier.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×