WoCom buurt graag even bij

Deze week ontvangen onze huurders een nieuwe uitgave van Bij Buurten. Geschreven door huurders, voor huurders en voor iedereen waar we mee samenwerken.

In deze Bij Buurten vertelt collega Elroy over vraaggestuurd onderhoud. In plaats van dat woCom bepaalt wanneer bijvoorbeeld de badkamer gerenoveerd wordt, kan onze huurder zelf aangeven of en wanneer hij iets door ons wil laten vernieuwen. Huurder Gery deelt zijn ervaring. Hij heeft zijn huis graag netjes en hoeft zich nu niet meer te storen aan een oude wc en douche.

Al 63 jaar in dezelfde woning
We gaan op bezoek bij een van onze trouwe huurders. An woont al 63 jaar in dezelfde woning in Someren. Een huis vol verhalen. Ze is al 89 jaar, maar wil het liefste 100 worden. En als dat lukt, gewoon in deze woning. Want hier is haar thuis.

Kampioenen in huis
Mijn huis en ik brengt ons naar Pieter Jan en Luciënne in Heeze. Zij fokken Mechelse herders en richten ze af. Hun dieren winnen prijzen op kampioenschappen en worden verkocht aan politiekorpsen en douane-eenheden in binnen- en buitenland.

Huishoudboekje
Ook woCom heeft een huishoudboekje. Elke maand komt er geld binnen en geven we geld uit. Maar wat zijn onze opbrengsten? En waar besteden we ons geld aan? We hebben onze inkomsten en uitgaven over 2022 in Bij Buurten op een rijtje gezet.

Bekijk nummer 34 hier.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×