Uitnodiging vergadering woonwensonderzoek

Alle inwoners van Budel-Schoot zijn van harte uitgenodigd voor de vergadering van dorpsraad Sterk-Schoot op donderdag 13 juni. Op deze avond bespreken we alles over wonen ‘op Schoewet’. Over koop en huur, voor jong, oud en gezinnen. Sterk-Schoot, gemeente Cranendonck en woCom werken hiervoor samen.

Gebiedsaanpak
In 2018 stelden we samen de Gebiedsaanpak Budel-Schoot op. Nu zijn we samen aan de slag gegaan met het actieprogramma. Een goed inzicht in uw woningbehoefte voor de komende 2 tot 5 jaar is daarvoor belangrijk.

Woonwensonderzoek
Heeft u de komende 2 tot 5 jaar een woonwens? Zoekt u een starterswoning, een appartement, een woning in een hofje of aan de rand van het dorp? Goedkoop of iets duurder? Huur, koop of anders? Praat dan mee op donderdag 13 juni in De Reinder. Vult u ook ons woonwensonderzoek in? Kijk op www.enqueteviainternet.nl/WBO_Budel_Schoot of haal een papieren exemplaar op in De Huiskamer in De Reinder. Deelnemen kan tot 30 juni 2019.

Kunt u niet naar de informatieavond komen, laat u dan vertegenwoordigen. Want goed wonen in Budel-Schoot is belangrijk en dat pakken we samen op. ‘Op Schoewet’ doen we het samen!

Graag tot 13 juni 2019; 19.30 uur in De Reinder!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×