Uitnodiging jaarvergadering Bewonersraad de Pan

Op woensdag 27 oktober houdt Bewonersraad de Pan zijn jaarvergadering in Dorpshuis ’t Perron in Heeze. Alle huurders en toekomstige huurders van woCom zijn welkom. Lees meer in onderstaande uitnodiging:

 

Ja, eindelijk kunnen wij weer een jaarvergadering organiseren

Waar en wanneer
Plaats : Dorpshuis ’t Perron te Heeze
Datum : woensdag 27 oktober
Tijd : 19.30 uur

Het bestuur van Bewonersraad de Pan wil u op deze avond graag ontmoeten. Uiteraard houden wij ons aan de coronaregels die Dorpshuis ‘t Perron op dat moment verplicht is te hanteren.
Tijdens deze avond laten wij door middel van een PowerPointpresentatie zien wat wij doen en gedaan hebben voor onze achterban: de huurders van woCom in Asten, Someren, Heeze-Leende en Cranendonck. Ook kunt u als huurder vragen stellen. Behalve Bewonersraad de Pan is ook de Woonbond en woCom op deze avond vertegenwoordigt.

Aanmelden ledenvergadering
U kunt zich via onze website aanmelden. Let op, er is beperkt plaats dus ben er snel bij.

Help zelf ook mee
Weet u nog interessante nieuwtjes voor ons, stuur ons dan gerust een e-mail met een link naar het artikel. Sámen weten we vast en zeker méér.

Breng ook anderen op de hoogte
We stellen het op prijs als u andere bewoners op de hoogte brengt van onze website en de mogelijkheid om te abonneren op de nieuwsbrief.
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de website of door een e-mail te sturen naar nieuwsbriefbewonersraaddepan@gmail.com

Vacature
Voor de gemeente Heeze-Leende zijn we nog op zoek naar en enthousiaste vrijwilliger die plaats wil nemen in de bewonersraad. Voor de volledige vacaturetekst zie https://bewonersraad-depan.nl/bestuur/vacatures/

Wij kijken uit naar uw komst!
Bestuur van Bewonersraad de Pan

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×