Projectcoördinator (36 uur)

We zijn op korte termijn op zoek naar een Projectcoördinator.

Weet jij wat is nodig is om een bouwproject van begin tot het einde tot een succes te maken? Binnen de tijd, binnen budget en met de hoogst haalbare kwaliteit? Samen met je team, andere afdelingen, externe partijen en met aandacht voor de klant? Dan is deze baan iets voor jou!

WoCom zet zich met volle overtuiging in voor haar rol als woningcorporatie. We verhuren, onderhouden en bouwen sociale huurwoningen in de gemeenten Asten, Cranendonck, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek en Someren. Ons woningbezit omvat ruim 8.500 verhuureenheden.

Vandaag en morgen een thuis bieden aan onze klanten door een dienstverlening met meerwaarde, dat is ons doel. Wij zijn daarbij sterk betrokken en doen ons werk met persoonlijke inzet en aandacht. We werken samen en handelen vanuit verantwoordelijkheid. WoCom vindt het belangrijk bewoners en medewerkers ruimte te geven voor het nemen van die verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Dat betekent dat je écht samenwerkt, met collega’s en met de huurder, en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Jouw uitdaging

Als projectcoördinator:
• ben je verantwoordelijk voor de realisatie van vastgoedprojecten (nieuw- en bestaande bouw);
• verricht je haalbaarheidsonderzoeken en toets je het Programma van Eisen;
• geef je uitvoering aan het SVB/transitieprogramma en het duurzaamheidsbeleid;
• geef je vorm aan professioneel opdrachtgeverschap;
• onderhoud je contacten met onze huurders;
• werk je nauw samen met de collega’s van jouw rayon.

Wat vragen wij van jou in deze functie?
• Je hebt een vastgoedgerelateerde hbo-opleiding en kennis van projectontwikkeling, projectmanagement en bewonersparticipatie binnen nieuw- en bestaande bouw. Volkshuisvestelijke, financiële en juridische affiniteit is een pré.
• Je hebt aantoonbare ervaring met ontwikkeling en uitvoering van (woning-) bouwprojecten.
• Je kunt samenwerken, plannen en organiseren, analyseren en motiveren.
• Je bent resultaatgericht, accuraat, maatschappelijk betrokken, ondernemend, betrouwbaar en een standvastige gesprekspartner.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke functie in een informele en ambitieuze organisatie, waarbij de klant centraal staat. WoCom biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Woondiensten, waaronder:
– een salaris passend in schaal J van de cao Woondiensten. We starten met een jaarcontract.
– een 36-urige werkweek.
– ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
– een pensioen bij SPW.

Interesse?
Enthousiast geworden? Wil je meer weten? Bel dan met Anke Nieuwland, teamleider Vastgoed Realisatie. Zij is bereikbaar via tel. (0493) 49 76 66. Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website.

Solliciteren
Je motivatie met cv kun je vóór 21 januari versturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×