woCom 100 jaar

WoCom was jarig en trakteert!
Vorig jaar konden we door de coronapandemie ons 100-jarig jubileum niet vieren. Ons plan om samen met de huurders in de wijken iets te gaan doen, lukt voorlopig ook niet. Daarom hebben we nu een nieuw plan: we bieden u de kans om uw woonomgeving iets mooier, leefbaarder, fleuriger, gezelliger, schoner of veiliger te maken. Daar hebben we onze ‘wensput’ voor: een figuurlijke put waarin we al onze verjaardagsmunten hebben geworpen om uw wensen in vervulling te laten gaan.

‘Wensput’ voor leefbaarheidsinitiatieven
Alle huurders kunnen het hele jaar een beroep doen op een bijdrage uit de wensput, voor plannen in hun straat of wijk. Met iedereen die in 2020 al wijk-wensen had ingestuurd hebben wij inmiddels contact gehad. Maar de bodem van de put is nog niet bereikt. Kunt u een bijdrage gebruiken voor het organiseren van een straatspeeldag, bijvoorbeeld, of voor het inhuren van een muzikant, voor plantjes, materialen of gereedschap voor een tuinproject, voor het maken van een social sofa of het vullen van een buurtbieb? Of is een extra bijdrage vanuit woCom welkom bij een bestaande activiteit als een jaarlijkse burendag, ouderenactiviteit of kindervakantieweek: elke wens is welkom, zolang het maar bijdraagt aan prettig wonen.

Voorwaarden
Uw initiatief moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:
– Het initiatief vindt plaats op een locatie / in een wijk waar onze huurwoningen staan.
– Er nemen meerdere huurders van woCom deel aan het initiatief.
– Strekking van het initiatief: ontmoeten, verbinden en participeren.
– U werkt zelf actief mee aan het initiatief.
– Het initiatief draagt bij aan een prettige woonomgeving.
– Uw initiatief heeft een duidelijke begroting.
– Het initiatief heeft geen commercieel doel.

Vraag een bijdrage aan
Aanvragen kunnen ingediend worden via 100jaar@wocom.nl of per post naar woCom wensput, woCom, Antwoordnummer 24, 5710 VB te Someren (postzegel niet nodig).

Geef bij uw aanvraag antwoord op onderstaande vragen
1 Wat gaat u doen?
2 Wanneer vindt het initiatief plaats?
3 Waar vindt het initiatief plaats?
4 Waarom organiseert u dit?
5 Wie voert het initiatief uit? En geef daarbij de contactgegevens aan van de hoofdaanvrager en/of mede-aanvragers.
6 Welke bijdrage (financieel/ materiaal/ medewerkers) wenst u vanuit woCom?

Kan woCom uw wijkwens in vervulling laten gaan?
Laat het ons dan weten. Op 2 juni beslissen wij, in samenwerking met onze huurdersorganisaties, welke initiatieven de eerste ronde een bijdrage krijgen. Het tweede beslismoment vindt in september plaats.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×