Onthulling bouwborden PaulusProject

De definitieve tekeningen zijn klaar, dus was het tijd voor feest. Toekomstig bewoners van het PaulusProject in Someren-Noord onthulden bouwborden van hun nieuwe woningen. De bouw start begin volgend jaar.

WoCom herontwikkelt de locatie van de voormalige Paulusschool- en Pauluskerk in Someren-Noord. De plek krijgt een mooie, nieuwe invulling. Aan de Dr. Eijnattenlaan komt een woonzorggebouw met 24 wooneenheden voor ORO, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Een stukje verder, ter hoogte van de Feiterstraat, komt een tweede woonzorggebouw met ook 24 wooneenheden. Deze zijn bestemd voor Kempenhaeghe, een kenniscentrum voor epilepsie en slaapstoornissen. De overige ruimte van het terrein waar de Paulusschool stond, is bestemd voor 8 levensloopbestendige huurwoningen.

De schop gaat de grond in
2020 staat in het teken van bouwen. De ontwerpen zijn klaar, de aannemer is gekozen en de voorbereidingen zijn gestart. Nog even en dan gaat de schop ook echt in de grond. Dat doen we samen met een gerenommeerde aannemer uit Leende: Aarts Bouw.

Rondje PaulusProject
Tijdens het ‘rondje PaulusProject’ onthulden we op maandag 25 november twee bouwborden met daarop de definitieve ontwerpen van de drie bouwprojecten. Naast ORO, Kempenhaeghe, gemeente Someren en woCom waren daarbij ook de bouwpartners, enkele toekomstige bewoners van de zorgorganisaties en omwonenden aanwezig. Na de onthulling werd het glas geheven in gemeenschapshuis De Weijers.

Foto Eric Driessen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×