PaulusProject, Someren

Samen met gemeente Someren, ORO en Kempenhaeghe realiseerden we 2 kleinschalige woonzorgvoorzieningen (met elk 24 wooneeneden) en 8 levensloopbestendige huurwoningen.

Type woningen
De 8 sociale huurwoningen zijn energie-neutrale nultredenwoningen. Nultredenwoningen hebben alle voorzieningen op de begane grond. De begane grond heeft een hal, toilet, woon- en eetkamer met open keuken, badkamer en een slaapkamer. De eerste verdieping beschikt over een 2e slaapkamer en een technische ruimte. In de achtertuin staat een berging vast tegen de woning.

Energiezuinig
WoCom heeft voor dit project een duurzaamheidsambitie die een stuk verder gaat dan het Bouwbesluit. De 8 huurwoningen zijn energie-neutraal gebouwd waarbij er geen gasaansluiting aanwezig is. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp. Elke woning heeft zonnepanelen. De energierekening van de installaties van de woning is daardoor nagenoeg nihil ten opzichte van een standaard woning.

Oplevering
De woningen zijn inmiddels opgeleverd. In september wordt het PaulusProject feestelijk geopend.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×