Nieuwstraat, Budel (voormalig Garage Verhoeven)

WoCom heeft op de locatie van het voormalige garagebedrijf Verhoeven in Budel 15 sociale huurwoningen voor een- en tweepersoons huishoudens gerealiseerd.

Energieneutrale huurwoningen
Er zijn 2 verschillende woningtypen: 5 levensloopbestendige woningen op de begane grond met erboven 10 maisonnette-woningen in 2 bouwlagen. Bewoners kunnen achter het woongebouw parkeren.

De nultredenwoningen op de begane grond zijn bestemd voor 1- en 2-persoonshuishoudens. Deze woningen hebben alle ruimten op de begane grond en hebben naast een woonkamer, keuken en badkamer, nog 2 slaapkamers en een inpandige berging. Voor de wasmachine en droger is een aparte ruimte beschikbaar.

De maisonnettes op de verdieping zijn bestemd voor 1- en 2-persoons- huishoudens. Op de eerste verdieping zijn een badkamer, 2 slaapkamers en technische ruimten opgenomen. Voor de wasmachine en droger is een aparte ruimte beschikbaar. Op de tweede verdieping bevindt zich de keuken en de woonkamer met een terras.

Het parkeerterrein voorziet aan de achterzijde in 19 en aan de voorzijde in 2 parkeerplaatsen. Aan de achterzijde zijn ook de 10 bergingen voor de maisonnettes opgenomen.

De woningen zijn in september 2021 opgeleverd.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×