Nieuwbouw St. Lambertusstraat, Budel-Schoot

In Budel-Schoot bouwt woCom 28 sociale huurwoningen aan de St. Lambertusstraat.

Sloop/nieuwbouw Lambertusstraat
WoCom gaat de woningen met platte daken aan de St. Lambertusstraat in Budel-Schoot met de huisnummers 39 t/m 57 en 4 t/m 30 vervangen door 28 nieuwe sociale huurwoningen in 2 typen nultredenwoningen.

Algemene situatie met de 2 woonblokken:
Bekijk hier de situatietekening van blok 1
Bekijk hier de situatietekening van blok 2

Type woningen
De te bouwen nultredenwoningen, bedoeld voor 1- en 2-persoonshuishoudens, krijgen alle leefruimten op de begane grond: de woonkamer, keuken, toilet, badkamer en slaapkamer. Deze nieuwe woningen zijn energiezuinig en klaar voor de toekomst.
Bekijk hier de plattegrond van referentiewoning type 2A
Bekijk hier de plattegrond van referentiewoning type 2B

Planning
Op 20 april 2023 vond er in De Reindert een omgevingsdialoog plaats over de sloop/nieuwbouw aan de St. Lambertusstraat. Een inloopmoment voor bewoners, omwonenden en andere belanghebbenden zoals onder andere de gemeente. Door een omgevingsdialoog te houden, krijgt woCom zicht in de wensen en belangen van de omgeving. Die omgeving kan hierdoor een eerste beeld vormen van de plannen. Na de omgevingsdialoog wordt het plan verder uitgewerkt en vervolgens dit jaar verwerkt in een concept bestemmingsplan. Nadat het bestemmingsplan alle gemeentelijke procedures heeft doorlopen en goedgekeurd is, wordt het plan verder door de architect uitgewerkt en kan een omgevingsvergunning aangevraagd worden.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning?
Wilt u in aanmerking komen voor een van deze nieuwbouwwoningen? Schrijf u dan nu alvast in via www.wooniezie.nl. Daar kunt u een tipbericht aanmaken, door bij ‘mijn inschrijving’ een zoekprofiel in te vullen. U wordt dan automatisch op de hoogte gesteld wanneer de woningen, die aan uw woonwensen/huurprijsklasse voldoen, geadverteerd worden.

Nieuwsbrief mei 2023 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×