Nieuwbouw Annawijk

In Helmond bouwt WoCom 21 nieuwe sociale huurwoningen aan de Postelstaat en Hoogeindsestraat in de Annawijk. In de Annawijk woon je rustig in een mooie omgeving. Vlak bij alle belangrijke voorzieningen in het centrum van Helmond en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Eigentijds karakter
De woningen aan de Postelstraat en Hoogeindsestraat worden gebouwd met een eigentijds warm karakter. Acht van deze woningen worden rondom een gemoedelijk hofje gebouwd. De woningen zijn ontworpen door De Loods architecten uit Aarle-Rixtel.

Type woningen
Het project bestaat uit 21 grondgebonden sociale huurwoningen in twee verschillende typen. Elf van deze woningen hebben één bouwlaag met kap, beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en hebben een vaste trap naar de zolder. Deze woningen zijn bedoeld voor 1- en 2 persoonshuishoudens.
De andere tien woningen hebben twee bouwlagen met kap, beschikken over drie slaapkamers op de eerste verdieping en hebben een vaste trap naar de zolder. Deze woningen zijn bedoeld voor 3- of meerpersoonshuishoudens.

Energiezuinig
WoCom heeft voor dit project een duurzaamheidsambitie die een stuk verder gaat dan het Bouwbesluit. De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd waarbij er geen gasaansluiting meer aanwezig is. De energierekening is dus fors lager dan bij een reguliere woning.

Bouw
Bouwbedrijf van Montfort uit Bergeijk bouwt deze 21 woningen in opdracht van woCom. Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd en bewoond.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×