Kern van Schoot, Budel-Schoot

In Budel-Schoot wil woCom 4 nultredenwoningen bouwen.

Type woningen
De zogeheten nultredenwoningen zijn bestemd voor 1- en 2-persoonshuishoudens. Deze woningen hebben alle leefruimten op de begane grond: de woonkamer, keuken, toilet, badkamer en slaapkamer. Op de zolder bevindt zich de installatie voor verwarmen en ventilatie. Hierdoor zijn de woningen levensloopbestendig en dus uitermate geschikt voor senioren die daardoor langer zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving, dicht bij alle voorzieningen. Elke woning heeft bovendien een kleine tuin met een berging.

Energiezuinig
De woningen worden energiezuinig gebouwd. Ze zijn zeer goed geïsoleerd, er is geen gasaansluiting meer aanwezig en op elke woning liggen zonnepanelen. Hierdoor hebben de woningen lage energiekosten.

Toewijzen/Inschrijven
De huurwoningen van woCom worden aangeboden op www.wooniezie.nl, via het regionale woonruimteverdeelsysteem Wooniezie. Om in aanmerking te komen voor een van de sociale huurwoningen, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Wooniezie. Inschrijven is gratis. De woningen worden ‘passend toegewezen’. Uw inkomen, leeftijd maar ook huishoudgrootte bepalen of u in aanmerking komt voor de woningen. Zo zijn de nultredenwoningen bestemd voor 1 tot 2 bewoners die geen inwonende kinderen of kleinkinderen hebben.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×