Hazenwinkel, Brandevoort Helmond

WoCom bouwt 22 nieuwe, sociale huurwoningen aan de Baldewinushoek en Faassenhoek, in het mooie deelplan Hazenwinkel Brandevoort Helmond. In Hazenwinkel woon je rustig en landelijk in een groene omgeving, maar wel dicht bij alle belangrijke voorzieningen en uitvalswegen naar andere dorpen en steden.

Historisch karakter
De woningen aan de Baldewinushoek en Faassenhoek worden gebouwd met een historisch karakter. De bouwstijl is ontleend aan onder meer het witte dorp Thorn in Midden-Limburg.

Type woningen
Het project bestaat uit 22 grondgebonden sociale huurwoningen in twee verschillende typen. Acht van deze woningen hebben één bouwlaag met kap, beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en hebben een vaste trap naar de zolder. Deze woningen zijn bedoeld voor 1- en 2 persoonshuishoudens.
De andere 14 woningen hebben twee bouwlagen met kap, beschikken over drie slaapkamers op de eerste verdieping en hebben een vaste trap naar de zolder. Deze woningen zijn bedoeld voor 3- of meerpersoonshuishoudens.

Energieneutraal
WoCom heeft voor dit project een duurzaamheidsambitie die verder gaat dan het Bouwbesluit. De woningen worden als energie neutrale woningen gebouwd waarbij er geen gasaansluiting meer aanwezig is. Een energie neutrale woning is een woning waarin net zoveel energie wordt opgewekt als gebouwgebonden wordt verbruikt. De bewoner betaalt alleen nog het eigen energieverbruik. De energierekening is dus fors lager dan bij een reguliere woning.

Bouw
Aannemersbedrijf Houta Bouw uit Geldrop bouwt deze 22 woningen in opdracht van woCom. De woningen worden naar verwachting in juni 2020 opgeleverd.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning?
Wilt u in aanmerking komen voor een van deze nieuwbouwwoningen aan de Baldewinushoek of Faassenhoek? Schrijf u dan nu alvast in via www.wooniezie.nl. U kunt in uw inschrijving een zoekprofiel invullen en daarbij aangeven dat u een tipbericht wilt ontvangen. U wordt dan automatisch op de hoogte gesteld wanneer woningen, die aan uw woonwensen/huurprijsklasse voldoen, geadverteerd worden. Op deze woningen kunt u via de website direct reageren.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×