Gildeplein Lierop

WoCom gaat 5 nieuwe, sociale huurwoningen bouwen aan het Lieropse Gildeplein, in de uitbreidingslocatie ‘Gildewijk’.

Authentiek karakter
De woningen aan het Gildeplein worden gebouwd met een authentiek karakter, gemaakt van materialen en kleuren uit de streek.

Type woningen
Het project bestaat uit 5 grondgebonden sociale huurwoningen in twee verschillende typen. 3 van deze woningen hebben één bouwlaag met kap, ze beschikken over twee slaapkamers op de eerste verdieping en een vlizotrap naar de zolder. Deze woningen zijn bedoeld voor 1- en 2 persoonshuishoudens.
De andere twee woningen hebben twee bouwlagen met kap, ze beschikken over drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder. Deze woningen zijn bedoeld voor 3- of meerpersoonshuishoudens.

Energieneutraal
WoCom heeft voor dit project een duurzaamheidsambitie die verder gaat dan het Bouwbesluit. De woningen worden als energieneutrale woningen gebouwd waarbij er geen gasaansluiting meer aanwezig is. Een energieneutrale woning is een woning waarin net zoveel energie wordt opgewekt als gebouwgebonden wordt verbruikt. De bewoner betaalt alleen nog het eigen energieverbruik. De energierekening is dus fors lager dan bij een reguliere woning.

Start bouw
Aannemersbedrijf Vlassak uit Budel gaat deze 5 woningen, in opdracht van woCom, bouwen. De bouw is inmiddels gestart.

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning?
Wilt u in aanmerking komen voor een van deze nieuwbouwwoningen aan het Gildeplein? Schrijf u dan nu alvast in via www.wooniezie.nl. Daar kunt u een tipbericht aanmaken, door bij ‘mijn inschrijving’ een zoekprofiel in te vullen. U wordt dan automatisch op de hoogte gesteld wanneer de woningen, die aan uw woonwensen/huurprijsklasse voldoen, geadverteerd worden. Op deze woningen kunt u via de website direct reageren. Alle woningen worden met voorrang toegewezen aan (op Wooniezie) ingeschreven woningzoekenden uit Lierop.

Open hier de nieuwsbrief van juli over het project.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×