Annawijk, Helmond

De kogel is door de kerk. Er kan gestart worden met de grootschalige aanpak van de Annawijk. Op donderdag 22 november is door wijkbewoners, gemeente Helmond en woCom een handtekening gezet onder het WijkOntwikkelingsProgramma. Hierin staat in grote lijnen omschreven wat er de komende jaren gaat gebeuren in de wijk. Niet alleen de woningen en de woonomgeving, maar ook de leefbaarheid, gezondheid en werkgelegenheid in de wijk komen in dit uitvoeringsgerichte plan aan bod. “Nu kunnen we samen aan de slag.”

Er gaat de komende jaren het nodige gebeuren in de Annawijk. Zo gaat woCom een flink aantal woningen renoveren. Ook worden er verouderde huizen gesloopt en nieuwe huizen gebouwd. Gemeente Helmond gaat aan de slag met de openbare ruimte. De bestrating wordt aangepakt, de verlichting vernieuwd en er komt meer ruimte voor groen en spelen. Ook wordt er kritisch gekeken naar de parkeerproblemen in de wijk. Onderwerpen die naar voren kwamen in de vele gesprekken met bewoners, die vertegenwoordigd worden door de Belangengroep Annawijk, De Vaart en Wijkraad Helmond Centrum.

Meer informatie
Kijk op www.annawijk.nl.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×