Maatregelen coronavirus, kantoor in de ochtend open

Vanwege de coronamaatregelen werken ook wij nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis om het aantal contactmomenten zo klein mogelijk te houden. Daar waar nodig, passen wij onze projecten of procedures aan. Uiteraard doen wij er alles aan om onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan zoals u gewend bent.

Houd wel rekening met een paar dingen:
De maatregelen die wij nu nemen, gelden tot de richtlijnen van het RIVM worden versoepeld. Houd er vooral rekening mee dat:
• ons kantoor in de ochtend geopend is voor bezoekers. In de middag kunt u enkel op afspraak terecht. Wij vragen u een mondkapje te dragen.
Tot nadere berichtgeving vinden er geen inloopspreekuren plaats in Helmond en Beek en Donk. Heeft u een dringende vraag? Bel ons dan: (0493) 49 76 66.

Wat wél gewoon doorgaat
• Telefonisch en digitaal zijn we gewoon bereikbaar voor vragen en het melden van reparaties.
• Reparaties die spoed hebben kunt u altijd bij ons melden: (0493) 49 76 66. Denk hierbij aan een storing in de elektra en een ernstige lekkage van water of gas.

Heeft u een afspraak die niet telefonisch kan?
Sommige dingen kunnen niet via de telefoon. In zo’n geval nemen wij vooraf contact met u op. Wij stellen u dan een aantal vragen. Bijvoorbeeld of u op dit moment griep- of verkoudheidsklachten heeft. Op basis daarvan bekijken we of de afspraak door kan gaan, of toch moet worden verzet.

Maatregelen als wij wél bij u thuis komen
In sommige gevallen is het toch nodig dat wij bij u langskomen. Onze medewerkers houden dan minimaal 2 meter afstand en dragen een mondkapje. Wij vragen of u dat ook wilt doen. Of onze collega’s werken in gescheiden ruimtes. Na het bezoek wassen zij hun handen met zeep of een desinfecterend middel.

Maatregelen bij bouw- en renovatieprojecten
Bij bouw- en renovatieprojecten vindt er overleg plaats met de aannemer en eventueel de bewoners. Zijn bewoners ziek, dan wordt gekeken of er andere oplossingen zijn. Het kan zijn dat werkzaamheden later worden uitgevoerd.

Wanneer er bij een aannemer onvoldoende medewerkers beschikbaar zijn vanwege ziekte, dan is veiligheid het belangrijkste. Wij beseffen dat dit kan leiden tot enige vertraging van de afspraken of projecten. En vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over de coronapandemie in Nederland en Noord-Brabant.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×