Inloopspreekuren Laarbeek

WoCom brengt haar dienstverlening dichter bij de huurder. We komen, letterlijk, steeds vaker bij de huurder thuis. En blijven daardoor zichtbaar in dorp en wijk.

Bereikbaar en benaderbaar
WoCom vindt het belangrijk om bereikbaar en benaderbaar te zijn. Huurt u bij woCom en heeft u een vraag over uw woning? Is er iets stuk? Zoekt u een woning of heeft u moeite met het betalen van de huur?
Dan kunt u de woningcorporatie op verschillende manieren bereiken.

Van klantportaal tot telefoongesprek
Op de website van woCom is veel informatie te vinden. En via het huurdersportaal mijn.wocom.nl kunt u veel zaken zelf regelen. Op elk moment van de dag. Maar soms is het fijner dat iets persoonlijk wordt uitgelegd. U kunt dan ook telefonisch (0493-497666) of per mail (info@wocom.nl) uw vraag stellen. Loopt u liever binnen? Ons kantoor in Someren is op werkdagen geopend. Maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur. Vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Inloopspreekuren
In de gemeenten waar wij onze woningen verhuren is er iedere week een spreekuur van woCom op locatie. U kunt dan gewoon binnenlopen, zonder afspraak, om uw vragen te stellen aan een van onze medewerkers. Denk aan vragen over onderhoud aan de woning of aanpassingen in uw gezinssamenstelling. Vaak beantwoorden onze medewerkers uw vragen meteen en anders bekijken ze wie u verder kan helpen.

Inloopspreekuren Laarbeek
Huurders en woningzoekenden die het fijn vinden om zonder afspraak binnen te lopen, kunnen in Laarbeek op diverse locaties terecht.

  • Elke 1e en 3e maandag van de maand bent u van 13.00 tot 15.00 uur van harte welkom in Ontmoetingscentrum Beek en Donk, Otterweg 29.
  • Op dinsdag (elke even week) ontmoeten we u graag van 9.30 tot 12.00 uur in het Dorpshuis, aan de Grotenhof 2 in Lieshout.
  • Op elke 1e woensdag van de maand treft u ons van 10.00 tot 11.30 uur in Buurthuis Mariahout, Bernadettestraat 43.
  • In de Buurtkamer van woCom, Pieter Breughellaan 17 in Beek en Donk kunt u elke dinsdag van 14.00 tot 15.30 uur binnenlopen.

Wij ontmoeten u graag!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×