U woont in Helmond en heeft met spoed woonruimte nodig

Er is één urgentieregeling voor sociale huurwoningen in Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre. De woningcorporaties Bergopwaarts, Compaen, Helpt Elkander, ’thuis, Sint Trudo, Volksbelang, woCom, Woonbedrijf, Wooninc. en Woonpartners werken samen om deze urgentieregeling uit te voeren.

Met urgentie zoekt u zelf een woning 
Dit doet u door te reageren op woningen via de website van Wooniezie. Hier leest u ook alles over de voorwaarden en regels.
Zorg dat de gegevens van uw inschrijving bij Wooniezie correct zijn. U krijgt dan alleen woningen aangeboden die passen bij de grootte van uw huishouden en uw inkomen.
Soms zoekt een corporatie een woning voor u. Dat heet bemiddelen. In dat geval neemt een corporatie contact met u op om dit te bespreken.

Deze informatie geldt voor de gemeenten binnen het Stedelijk Gebied Eindhoven (Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre).

De Huisvestingsverordening lezen? Kijk dan op de www.stedelijkgebiedeindhoven.nl
De voorwaarden voor urgentie bekijken met voorbeelden van situaties waarin urgentie wel of niet kan worden aangevraagd. Klik dan hier. 

Alleen voor aanvraag van urgentie in het stedelijk gebied:
Aanvraagformulier urgentiebeschikking SGE

Zoekt u een woning in de gemeente Gemert-Bakel, Asten, Deurne, Cranendonck, Heeze-Leende, Laarbeek of Someren?
Dan geldt er een andere urgentieregeling.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×