Hulp bij huurbetaling

Door de maatregelen die genomen worden rond het coronavirus lopen veel huurders mogelijk het risico de komende tijd hun inkomsten mis te lopen. Werkt u bijvoorbeeld op basis van een flex-contract, bent u zelfstandige of werkzaam in de horeca? We begrijpen dat dit gevolgen heeft voor u.

Huurachterstand voorkomen
Wij proberen er alles aan te doen om u de komende tijd te helpen en huurachterstanden te voorkomen. We hebben onze betalingsregels versoepeld en zoeken, samen met u, naar een oplossing. Misschien helpt een betalingsregeling, een tijdelijke onderbreking van uw huurverplichting of een uitgestelde huurverplichting u door deze moeilijke periode te komen.

Geen huisuitzettingen
We zijn voorlopig ook gestopt met gedwongen huisuitzettingen als gevolg van huurachterstand. Huurders worden voorlopig alleen nog uit hun huis gezet bij criminele activiteiten of ernstige overlast.

Neem contact op
Als u voorziet dat u uw huur niet kunt voldoen, neem dan tijdig contact op. Onze medewerkers van de afdeling huurincasso gaan graag met u in gesprek. Mail naar huurincasso@wocom.nl of bel (0493) 497 666. U bereikt afdeling huurincasso van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Meer informatie
Kijk op www.wocom.nl/huur-betalen

Dus, komt รบ in de knel? Neem dan meteen contact met ons op. Samen komen we er wel uit.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×