Hogere servicekosten in 2023 door stijging energieprijzen

De hoge energieprijzen halen dagelijks het nieuws. Betaalt u voor gas (blokverwarming) en elektra (algemene ruimte) in de servicekosten? Dan staat de energieprijs voor dit jaar vast.

Uw servicekosten stijgen in 2023
Voor 2023 gaan de energieprijzen ook voor uw woongebouw stijgen. WoCom moet daardoor helaas volgend jaar uw servicekosten verhogen. Dit doen wij zodat u bij de eindafrekening niet te veel bij hoeft te betalen.

Vergoedingen overheid nog niet bekend
De overheid komt volgend jaar met afspraken en vergoedingen om hoge energierekeningen tegen te houden. Zoals een energieplafond en korting op belastingen. Wat dit betekent voor huurders met blokverwarming en algemene elektrameters? Dat is nog niet duidelijk. Daarom kunnen we op dit moment nog niet zeggen hoe hoog de verandering van servicekosten wordt.

U weet in januari de hoogte van uw nieuwe voorschot
We willen u uiteraard zo snel mogelijk het nieuwe voorschot in de servicekosten doorgeven. We verwachten dit u in januari 2023 persoonlijk te laten weten.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×