Spreekuur in Helmond en Laarbeek

Is er iets stuk aan uw huurwoning? Heeft u een andere woning nodig, moeite met het betalen van de maandelijkse huur of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op. WoCom is op verschillende manieren bereikbaar en benaderbaar.

Van klantportaal tot telefoongesprek
Op de website van woCom is veel informatie te vinden. En via het huurdersportaal mijn.wocom.nl kunt u veel zaken zelf regelen. Op elk moment van de dag. Maar soms is het fijner dat iets persoonlijk wordt uitgelegd. U kunt dan ook telefonisch (0493-497666) of per mail (info@wocom.nl) uw vraag stellen. Loopt u liever binnen? Ons kantoor in Someren is op werkdagen elke ochtend geopend.

Inloopspreekuren Helmond en Laarbeek
In de gemeenten Helmond en in Laarbeek is er iedere week een spreekuur van woCom. U kunt dan gewoon binnenlopen, zonder afspraak, om uw vragen te stellen aan een van onze medewerkers. Denk aan vragen over onderhoud aan de woning of aanpassingen in uw gezinssamenstelling. Vaak beantwoorden onze medewerkers uw vragen meteen en anders bekijken ze wie u verder kan helpen.

  • Inloopspreekuur Helmond
    Mierloseweg 71
    elke woensdag van 09.00 – 10.30 uur.
  • Inloopspreekuur Laarbeek
    Dorsphuis Lieshout, Grotenhof 2
    elke woensdag van 11.30 – 13.00 uur.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×