Gezocht: inwoners van Heeze

WoCom stelt vanaf de zomer een gebiedsvisie op voor Heeze. Dat doen we, samen met de gemeente Heeze-Leende en andere belanghebbenden. In deze visie laten we zien hoe Heeze ervoor staat en wat er beter kan of wat we kunnen versterken. Die uitkomsten vertalen we vervolgens naar concrete maatregelen. Alle inwoners zijn van harte uitgenodigd om hierover mee te denken en praten. Zowel huurders als huiseigenaren.

Uw inbreng is belangrijk
Door middel van een enquête wordt in beeld gebracht wat goed en minder goed gaat in Heeze. Ook komt er een avondbijeenkomst van maximaal 2 uur waarin we samen oplossingen bedenken. Dit alles wordt vastgelegd in een document dat verspreid wordt onder de inwoners. Uw inbreng is belangrijk voor een goede gebiedsvisie! Ook als u bijvoorbeeld alleen de enquête in wilt vullen, is uw hulp zeer welkom.

Aanmelden
Bent u (of kent u) een enthousiaste inwoner van Heeze? En denkt u graag mee over wat er beter kan? Meld u dan aan bij Ankie Verspeek vóór 1 augustus. Dat kan via a.verspeek@wocom.nl of (0493) 49 76 05. De volgende gegevens ontvangen we graag bij uw aanmelding: naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×