Gemeente Someren biedt gratis energiebesparende producten aan

Gemeente Someren biedt, op basis van de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW)-regeling, 1.500 vouchers van € 70,- voor kleine energiebesparende maatregelen voor huurders en woningeigenaren aan.

Met deze regeling kan de gemeente de aanschaf van eenvoudige energiebesparende maatregelen vergoeden voor huurders en woningeigenaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergoeding voor de aanschaf van producten ter verbetering van de isolatie zoals een tochtstrip, tochtband, radiatorfolie, vezelmateriaal, kit of een brievenbusklep of ter besparing van energie zoals de aanschaf van led-lampen of tijdschakelaars. Ook is het mogelijk om adviesgesprekken voor de verduurzaming van uw woning te laten vergoeden.

U kunt stap voor stap of rigoureus (als u uw woning gaat verbouwen of uitbreiding) inzetten op energiebesparing. Wilt u weten hoe en welke subsidies en financiële regelingen er zijn, kijk dan op www.energiehuisslimwonen.nl.

U kunt een voucher aanvragen via www.duurzaambouwloket.nl/rrew-someren.

Laat dit gratis geld niet liggen en pik dit voordeel mee. Het budget is gelimiteerd. Op is op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×