Gemeente Heeze-Leende biedt gratis energiebesparende producten aan

Update 8 november: de inlevertermijn van de vouchers is verlengd. U kunt de vouchers tot en met 11 december 2021 gebruiken! 

Tot 15 oktober bood Gemeente Heeze-Leende huurders én woningeigenaren de mogelijkheid om vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) en Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) vouchers aan te vragen voor de aanschaf van energiebesparende producten. Met deze regeling wil de gemeente zoveel mogelijk inwoners de kans geven om energie te besparen.

Energiebesparende producten
Bij energiebesparende producten kunt u denken aan tochtstrips, LED-verlichting, brievenbusborstels, radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen en deurveren.

Vouchers aanvragen
Zowel woningeigenaren als huurders konden gebruik maken van deze regeling. Na goedkeuring van uw aanvraag ontving u vier vouchers, in totaal ter waarde van €100,- per post. Met deze vouchers konden bovengenoemde energiebesparende producten worden aangeschaft bij een of meer van de aangesloten lokale winkeliers. De aangesloten winkels zijn Hubo filiaal Heeze, de Houtloods, Welkoop filiaal Heeze en Vol Verlichting. Per woonadres kon één set vouchers worden aangevraagd en de vouchers zijn geldig tot en met 11 december 2021.

Voor deze regeling was een beperkt bedrag beschikbaar. Meer informatie: www.heeze-leende.nl/energiebesparen

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×