Gebouwinspectie door Raderadvies

In opdracht van woCom onderzoekt het bedrijf Raderadvies de komende tijd alle woningen van woCom met als doel het opstellen van een onderhoudsplan voor lange termijn.

Onderzoek woning

Uw woning wordt voornamelijk aan de buitenzijde bekeken. Het kan voorkomen dat de medewerker van Raderadvies toegang vraagt tot uw woning. De berging, het balkon of de achterzijde van de woning wordt dan geïnspecteerd.

Toegang tot uw woning

Om de inventarisatie zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u vriendelijk om mee te werken aan het onderzoek. Zorgt u ervoor dat de medewerker van Raderadvies bij uw woning terecht kan?

Legitimatie medewerker Raderadvies

Op uw verzoek kan de medewerker van Raderadvies zich legitimeren. Daarnaast heeft de medewerker een brief van woCom bij zich.

Planning

Vanaf oktober 2017 zijn de woningen in de gemeenten Asten, Someren en Laarbeek geïnspecteerd. In de loop van 2018 waren de woningen in de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Helmond aan de beurt. Begin 2019 volgen nog enkele complexen in de gemeente Cranendonck.

Heeft u nog vragen over de inspectie?

Neem dan telefonisch contact met ons op via (0493) 49 76 66 of stel uw vraag via e-mail: info@wocom.nl.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×