Like us on Facebook
Follow us on Twitter

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Want leren in de praktijk (de zogenaamde beroepspraktijkvorming oftewel stage) is een onmisbaar deel in de opleiding van de mbo-student. WoCom werkt daar graag aan mee.

Stageplaats 
We bieden je een plek die aansluit bij je opleiding, zodat je ervaring krijgt die je nodig hebt om je diploma te halen. Ook weet je zo heel goed wat je kunt verwachten als je in je eerste baan start. Bij woCom hebben we jaarlijks verschillende plekken om stage te lopen.

Begeleiding
Als je bij ons stage loopt, krijg je begeleiding van een van onze medewerkers. Deze weet wat er van je wordt verwacht, heeft contact met jouw school en helpt je bij het behalen van je doelen.

Stageovereenkomst
We sluiten natuurlijk een stageovereenkomst met elkaar. Jouw school is daar ook bij betrokken. Hierin staat bijvoorbeeld hoeveel uur je komt stage lopen, wat je gaat doen en in welke periode. We maken daarnaast afspraken over een stagevergoeding en of je misschien nog reiskosten krijgt.

Heb je interesse?
Al onze stages zijn aangemeld op www.stagemarkt.nl. Neem dus een kijkje om te zien of er een stageplaats voor je beschikbaar is. Of informeer naar je mogelijkheden via peno@woCom.nl 

Zoekt u een Woning?
Klik dan Hier.
Lees verder >>

 

Nieuwbouwprojecten

Lees verder >>