Enquête woonwensen gemeente Someren

Gemeente Someren wil haar inwoners helpen om in hun vertrouwde omgeving zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. Een goede kwaliteit van leven staat hierbij voorop. Maar wat heeft u daarvoor nodig? Om dat te weten te komen, houdt zij een enquête onder alle 50-plussers van de gemeente Someren.

Helpt u mee?
Om een goed beeld te krijgen van de woonbehoeftes hopen wij op veel reacties. Wilt u de vragenlijst daarom invullen? Dit duurt ongeveer 10 minuten. U vindt de enquête via www.someren.nl/woonwensen en onderstaande QR-code. Het is tot 1 februari 2023 mogelijk de enquête in te vullen. Bij vragen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Someren op tel. (0493) 494 888.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Voorrang bij verhuizen
Huurt u bij woCom en denkt u na over verhuizen van een grote gezinswoning naar een betere, kleinere gelijkvloerse woning? Weet dan dat u voorrang krijgt als u verhuist binnen uw gemeente. Hoe? Dat leest u hier.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×