Eenmalige vergoeding in energiekosten? Vraag aan voor 31 december 2022

We maken ons allemaal zorgen over de hoge energiekosten. We kunnen ons voorstellen dat het voor u moeilijk is om deze te betalen. Samen met de gemeente Helmond zoeken we naar oplossingen. Huurt u in Helmond? Dan wijzen we u graag op de energievergoeding van gemeente Helmond.

Komt u in aanmerking voor de energievergoeding?
Heeft u een (gezamenlijk) middeninkomen tot ongeveer € 2.360 per maand? Dan kunt u in aanmerking komen voor een eenmalige energievergoeding. Deze kunt u zelf opvragen bij de gemeente Helmond. Let op: heeft u in 2022 al een energievergoeding van € 1.300 aangevraagd of ontvangen? Dan geldt deze regeling niet voor u.

Vraag uw eenmalige energievergoeding aan voor 31 december 2022
De vergoeding kunt u tot en met 31 december zelf aanvragen. Let op, doe dit snel! Na 31 december heeft u geen recht meer op deze bijdrage. Op de website www.helmond.nl/energietoeslag staan de voorwaarden en met welk inkomen u de vergoeding kunt aanvragen.

Heeft u hierbij hulp nodig?
Er zijn de komende tijd spreekuren en koffiecorners waar u naar toe kunt gaan. Hier kunt u om hulp vragen. Op www.helmond.nl/hulp-bij-aanvragen-energietoeslag vindt u de datums, tijden en locaties. Kom met de juiste documenten naar een spreekuur, dan kan uw aanvraag snel worden behandeld.

Heeft u vragen?
Voor meer informatie over hulp bij rondkomen, kijk op www.helmond.nl/hulp-bij-rondkomen.
Of neem contact met ons op via info@wocom.nl of bel (0493) 49 76 66. Wij helpen u graag verder.

Kijk in deze folder voor meer informatie.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×