Buurtredacteur gezocht

Vindt u het leuk om af en toe iets te schrijven over uw woning, buurtgenoten, uw straat, buurt of wijk? Bent
u vrij goed in fotograferen of wilt u dat weleens uitproberen? Of bent u een echte tekenaar, verhalenverteller
of filmer? Dan bent u méér dan welkom in ons team van vrijwillige buurtredacteuren! Samen maken we 3 keer per jaar het huurdersmagazine van woCom, Bij Buurten. Ervaring is niet noodzakelijk. Enthousiasme wel.

Interessante ontmoetingen
Drie keer per jaar komt de redactie van ons huurdersmagazine Bij Buurten bij elkaar en samen eten we dan een lekkere kom soep en broodjes. Het is altijd weer een gezellig samenzijn. We bekijken vervolgens welke onderwerpen aan bod komen in de krant en wie daaraan een bijdrage kan leveren. Buurtredacteuren komen vaak zelf met goede, creatieve ideeën en invalshoeken voor verhalen. Het bewijst maar weer eens dat onze huurders het beste weten wat er speelt in hun omgeving. De meeste redacteuren gaan per uitgave 1 of 2 keer op pad om een huurder of een activiteit te bezoeken en daar een korte reportage van te maken. Soms alleen, soms samen met iemand om de taken beter te verdelen. In ieder geval leidt het vrijwel altijd tot interessante ontmoetingen.

Meer informatie of aanmelden?
Wilt u ook (buurt)redacteur worden? Of bent u nieuwsgierig naar wat het inhoudt? Stuur dan een berichtje naar communicatie@wocom.nl of bel (0493) 49 76 66.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×