WoCom buurt graag even bij

Deze week ontvangen onze huurders een nieuwe uitgave van Bij Buurten. Geschreven door huurders, voor huurders en voor iedereen waar we mee samenwerken.

In deze Bij Buurten vertelt onze collega Richard over de enorme ‘operatie’ die woCom komend jaar uit gaat voeren. Voor 1 juli plaatsen we namelijk ongeveer 16.500 rookmelders in onze huurwoningen.

Vintage
We gaan op bezoek bij Harrie en Ans. Het echtpaar woont sinds een jaar in De Brink in Maarheeze. Een woning vol met vintage-schatten! Ook maakt u kennis met Jeroen. Een van de nieuwe bewoners van het PaulusProject. Afgelopen zomer verhuisde hij van Asten terug naar Someren.

In het zonnetje
2021 was het jaar van de vrijwilliger. Ook woCom kent veel huurders die zich inzetten voor hun woonomgeving. Een van deze bewoners is Jan Peeters. Sinds de allereerste uitgave is Jan een van onze enthousiaste redactieleden. Hij gaat graag op pad en komt met mooie foto’s en verhalen terug. We hopen nog veel uitgaves van Bij Buurten samen met Jan te maken.

Speciale energiebijlage
Ook leest u hoe u maatregelen kunt treffen om energielasten te verlagen en zo te besparen op uw maandlasten. Nog meer tips staan in de speciale bijlage ‘Thuis energie besparen’.

Bekijk Bij Buurten nummer 30 hier.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×