Like us on Facebook
Follow us on Twitter

Vacature: Projectcoördinator

Weet jij wat nodig is om een bouwproject van begin tot het einde tot een succes te maken? Binnen de tijd, binnen budget en met de hoogst haalbare kwaliteit? Samen met je team, andere afdelingen, externe partijen en met aandacht voor de klant? Dan is deze baan iets voor jou!

WoCom zet zich met overtuiging in voor haar rol als woningcorporatie. Ons doel is om vandaag en morgen een thuis te bieden aan onze doelgroep door een dienstverlening met meerwaarde. Wij zijn sterk betrokken en doen ons werk met persoonlijke inzet en aandacht. We werken samen en handelen vanuit verantwoordelijkheid. Wij kunnen alleen succesvol zijn als dienstverlener met voelbare en zichtbare meerwaarde, als wij onze bewoners en collega’s ruimte geven voor het nemen van verantwoordelijkheid en eigenaarschap, als wij in gesprek zijn, echt samen werken en door te zorgen voor een duurzame toekomst van onze woningen, buurten en organisatie.
Wij werken in de gemeenten Asten, Cranendonck, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek en Someren en verhuren, onderhouden en bouwen daar sociale huurwoningen. Ons woningbezit in deze gemeenten omvat ca. 8.500 verhuureenheden.

Jouw uitdaging
Als projectcoördinator:
- ben je verantwoordelijk voor de realisatie van vastgoedprojecten (nieuw- en bestaande bouw).
- verricht je haalbaarheidsonderzoeken en toets je het Programma van Eisen.
- geef je uitvoering aan het SVB/transitieprogramma en het duurzaamheidsbeleid.
- geef je vorm aan het professioneel opdrachtgeverschap en het duurzaamheidsbeleid.
- werk je nauw samen met je collega’s van de wijktafel.
- onderhoud je de contacten met onze huurders.
 
Wat vragen wij van jou in deze functie?
• Je hebt een vastgoed gerelateerde HBO opleiding en kennis van projectontwikkeling, projectmanagement en bewonersparticipatie binnen nieuw- en bestaande bouw. Affiniteit met volkshuisvesting is een pré.
• Ervaring met het coördineren van (woning-)bouwprojecten.
• Je kunt samenwerken, plannen en organiseren, analyseren en motiveren.
• Je bent resultaatgericht en accuraat, maatschappelijk betrokken en ondernemend, betrouwbaar en een standvastige gesprekspartner.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke functie in een informele en ambitieuze organisatie, waarbij de klant centraal staat. WoCom biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de cao woondiensten, waaronder:
- Een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt. Hoeveel precies stemmen we graag met je af, tot maximaal € 4.572,00 (schaal J o.b.v. een 36-urige werkweek). We starten met een jaarcontract.
- Een 36-urige werkweek met flexibele werktijden.
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
- Een SPW-pensioen.

Interesse?
Enthousiast geworden? Wil je meer weten? Je kunt bellen met Anke Nieuwland, teamleider Vastgoed Realisatie. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0493 497666. Meer informatie over onze organisatie vind je ook op onze website.

Solliciteren
Je motivatie met CV kun je vóór 16 februari 2018 mailen naar PenO@wocom.nl.

 

 

 

Zoekt u een Woning?
Klik dan Hier.
Lees verder >>

 

Nieuwbouwprojecten
Woningaanbod
Lees verder >>