Like us on Facebook
Follow us on Twitter

Nieuwe bewoners Someren-Noord krijgen sleutel

Woensdag 17 mei kregen de bewoners van 18 nieuwe, sociale huurwoningen in Someren-Noord de sleutel van hun huis. Aan de Sijlkensstraat en Hoogertstraat, op de voormalige locatie van hobbywerkplaats De Springplank, levert woCom 8 eengezinswoningen op en 10 levensbestendige woningen die het woonprogramma op de begane grond hebben.

Ralf Duijts, een nieuwe bewoner van De Sijl, zoals het blok woningen heet, mocht één van de eerste sleutels in ontvangst nemen. Het is nu aan hem en de andere bewoners om van hun nieuwe woning een echt ‘thuis’ te maken.

De Sijl
De naam ‘De Sijl’ is bedacht door Martha van de Ven. Deze bewoonster van de Loostreeplaan verwees in haar inzending naar de kleine waterloop ‘Sïjl’ die er vroeger stroomde en naar de ‘Korte Sijlkens’ zoals het perceel vroeger werd genoemd. Een mooie verwijzing naar enerzijds de
‘doorstroming’ die de nieuwe nultredenwoningen wijkbewoners biedt, anderzijds is de waterloop een bron van nieuw leven. Van nieuwe gezinnen die een aanvulling zijn op de buurt.

 
Bewoner Ralf Duijts ontvangt van woCom de sleutel van zijn nieuwe woning

Zoekt u een Woning?
Klik dan Hier.
Lees verder >>

 

Nieuwbouwprojecten
Woningaanbod
Lees verder >>